VOOR WIE?

PRAKTIJK VOOR SPORTVERZORGING, MASSAGE EN BLESSUREPREVENTIE

Iedereen komt in aanmerking voor een massage mits ontboden door een arts of specialist.

Tot onze klantenkring behoren onder andere:

Specifiek is er de sportmassage in combinatie met blessurepreventie waarbij sporters begeleid kunnen worden voor, tijdens en na het sporten. Zo kunnen er preventieve maatregelen genomen worden die het ontstaan van blessures verminderen of blessures voorkomen. Tevens kan de sporter na het krijgen van een blessure behandeld worden zodat hij of zij spoedig en op verantwoorde wijze de sportuitoefening kan hervatten.

Maar ook voor een onspanningsmassage, welke rustgevend, verlichtend en ontspannend werkt voor lichaam en geest, kunt u bij Remco terecht. Een goede massage kan lichamelijke klachten verminderen danwel voorkomen. De maatschappij van vandaag vergt steeds meer van ons. Hoge werkdruk en de snelheid van ons dagelijks leven kunnen leiden tot diverse stressklachten zoals een pijnlijke nek, schouders en rug. Een regelmatige (ontspannings)massage is rustgevend, verlichtend en ontspant de spieren en de geest. Een goede massage kan lichamelijke klachten verminderen dan wel voorkomen.

Tip! Bestel een cadeaubon en geef een massage cadeau! Wij bieden diverse behandelingen met vaste prijzen. U kunt de waarde van de bon zelf bepalen. Klik hier voor onze tarieven.

Meer informatie over de Shiatsu behandelingen kunt u hier lezen ...